قیمت طلا امروز




 سایت خبرآنلاین / ۱۴۰۵/۰۵/۰۱

غریب‌آبادی:  انتظار از اروپا این است که پیشران دیپلماسی باشد و نه دنباله‌رو نیروی متجاوز

کاظم غریب‌آبادی معاون حقوقی و بین‌المللی وزارت امور خارجه در پیامی در شبکه ایکس به جنایات امریکا واکنش نشان داد.
 غریب‌آبادی:  انتظار از اروپا این است که پیشران دیپلماسی باشد و نه دنباله‌رو نیروی متجاوز



۱ ساعت قبل / سایت آفتاب نیوز

روسیه: ایران مستقل است و خودش درباره مذاکره با آمریکا تصمیم می‌گیرد

به گزارش آفتاب نیوز،

 «واسیلی نبنزیا» عصر پنجشنبه به وقت محلی در جمع خبرنگاران در نیویورک در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه با توجه به روابط دوجانبه میان ایران و روسیه، مسکو بر تهران فشار وارد می‌کند تا تلاش کند مذاکرات را از سر بگیرد و به این جنگ پایان دهد، گفت: روسیه، به‌عنوان یک اصل، بر هیچ‌کس فشاری وارد نمی‌کند؛ چه ایران باشد و چه هر کشور دیگری. ایران یک کشور مستقل است. آنها خودشان تصمیم می‌گیرند.

نماینده روسیه در سازمان ملل افزود: ما درباره این موضوع نیز صحبت کردیم و می‌دانیم که منشا این درگیری در کاری که ایران انجام داده یا انجام نداده نیست، بلکه در تجاوز بی‌محابا و بدون دلیلی است که ایالات متحده علیه ایران انجام داد. و فکر نمی‌کنم این ایران بوده باشد که از اجرای توافق‌هایی که میان ایالات متحده و ایران با کمک میانجی‌ها حاصل شده بود، عقب‌نشینی کرده باشد.

نبنزیا تاکید کرد: بنابراین فکر نمی‌کنم ما باید ایران را به‌خاطر این موضوع مقصر بدانیم. اما این مساله در شورای امنیت در حال بررسی است. امسال این اتفاق نیفتاد، اما مطمئنم که در ماه‌های آینده به آن رسیدگی خواهیم کرد.

در واکنش به کارزار اقتصادی آمریکا علیه ایران: نگران اقتصاد روسیه نباشید

سفیر روسیه در سازمان ملل درباره کارزار اقتصادی آمریکا علیه ایران و پیامدهای آن برای سایر کشور و نیز موضع روسیه در این زمینه گفت: ما آن‌قدر تحریم و وعده برای منزوی کردن اقتصاد روسیه دیده‌ایم که دیگر توجه زیادی به آنها نمی‌کنیم، چون توانسته‌ایم خود را با هر تحریمی که آنها اعمال کرده‌اند یا هر تهدیدی که در این مسیر شنیده‌ایم، سازگار کنیم. فکر می‌کنم از عهده این موضوع هم برخواهیم آمد. نگران اقتصاد روسیه نباشید.

واکنش نماینده روسیه به ادعای ترامپ درباره تنگه هرمز

نبنزیا در واکنش به ادعای ترامپ درباره تنگه هرمز و اعلام کردن آن به عنوان قلمرو آمریکا نیز با لبخندی طعنه آمیز گفت: رئیس‌جمهور ترامپ ادعاهای ارضی متعددی درباره نقاط مختلف جهان مطرح کرده است. امروز ما در نمایندگی دانمارک با نامزدهای دبیرکلی سازمان ملل گفت‌وگو داشتیم. نام اتاقی که در آن جلسه برگزار شد، «گرینلند» بود. آیا این موضوع شما را یاد چیزی نمی‌اندازد؟

سفیر روسیه افزود: او (ترامپ) درباره ونزوئلا و بخش‌های دیگری از جهان نیز صحبت کرده است. نمی‌دانم چنین اقدامی چگونه می‌تواند مطابق با حقوق بین‌الملل انجام شود. اما به هر حال، رئیس‌جمهور ترامپ بهتر از هر کسی می‌داند چه می‌گوید. حالا باید ببینیم او قصد دارد این موضوع را چگونه عملی کند!


۲ ساعت قبل / سایت اسپوتنیک

ونس: فشار اقتصادی «موثرترین ابزار» آمریکا علیه ایران است

ونس: فشار اقتصادی «موثرترین ابزار» آمریکا علیه ایران است

جی دی ونس، معاون رئیس‌جمهور ایالات متحده آمریکا، افزود که آمریکا در حال ورود به مرحله جدیدی از فشار مالی بر ایران است: «آنها سعی می‌کنند فشار اقتصادی بر ما وارد کنند. اما آنچه در هفته‌های اخیر ثابت شده این است که آنها فشار بیشتری را نسبت به ما احساس کرده‌اند.»

Sputnik Iran | Rubika | Bale | Web


۳ ساعت قبل / سایت افکارنیوز

حمله پهپادی به دو منطقه‌ در جنوب لبنان

به نقل از المیادین، ارتش رژیم صهیونیستی پنجشنبه شب، مناطق «علی الطاهر» و «المنصوری» در جنوب لبنان را هدف حملات پهپادی خود قرار داد.

این تجاوزات اسراییلی در حالی انجام گرفته که تاکنون پنج دور از مذاکرات میان تل آویو و بیروت با میانجی گری آمریکا برگزار شده است.

 




 با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد
۱۵ ساعت قبل / سایت جوان آنلاین

با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد

حسین الحاج حسن با اشاره به تثبیت قدرت ایران در منطقه گفت حزب‌الله با حمایت ایران، همچنان قاطعانه ایستاده است.

 ایهود باراک: نتانیاهو عقل خود را از دست داده است
۸ ساعت قبل / سایت تابناک

ایهود باراک: نتانیاهو عقل خود را از دست داده است

نخست‌وزیر پیشین رژیم صهیونیستی گفت که تنش‌آفرینی نتانیاهو علیه ترکیه شتاب‌زده و احمقانه است و انگیزه‌های سیاسی مرتبط با انتخابات آتی در پشت سر آن قرار دارد.

 آسوشیتدپرس: بدهی عمومی آمریکا از مرز ۴۰ تریلیون دلار عبور کرد
۱۴ ساعت قبل / سایت هم میهن

آسوشیتدپرس: بدهی عمومی آمریکا از مرز ۴۰ تریلیون دلار عبور کرد

بدهی عمومی آمریکا از مرز ۴۰ تریلیون دلار عبور کرد؛ رقمی بی‌سابقه که در شرایطی ثبت شده است که هزینه‌های دفاعی و برنامه‌های اجتماعی، در کنار بهره بدهی ناشی از کسری فزاینده، بخش بسیار بزرگی از مخارج دولت فدرال را به خود اختصاص داده‌اند.

 ادعای بسنت: احتمالا درگیری گسترده نظامی با ایران از سر گرفته نخواهد شد
۴ ساعت قبل / خبرگزاری ایسنا

ادعای بسنت: احتمالا درگیری گسترده نظامی با ایران از سر گرفته نخواهد شد

«اسکات بسنت» وزیر خزانه‌داری آمریکا روز پنجشنبه در گفت‌وگویی با شبکه سی‌ان‌بی‌سی ادعا کرد که احتمالا نیاز به درگیری گسترده با ایران وجود نخواهد داشت.

 مسکو: سیاست إعمال فشار، به آمریکا اجازه تحقق اهدافش در قبال ایران را نخواهد داد
۲ ساعت قبل / خبرگزاری ایسنا

مسکو: سیاست إعمال فشار، به آمریکا اجازه تحقق اهدافش در قبال ایران را نخواهد داد

میخائیل اولیانوف، نماینده دائم روسیه نزد سازمان‌های بین‌المللی در وین اعلام کرد سیاست إعمال فشار آمریکا به این کشور اجازه نخواهد داد اهداف خود در قبال ایران را محقق کند.

 عمان: خواهان تشدید تنش نیستیم
۱۲ ساعت قبل / سایت هم میهن

عمان: خواهان تشدید تنش نیستیم

وزیر امور خارجه عمان روز پنجشنبه تاکید کرد که عبور امن از تنگه هرمز جدا از امنیت و شکوفاهی کل منطقه نیست.